Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δήλωση εκπροσώπου της ΝΔ κ/ Μιχελάκη για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στην αποκάλυψη της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ότι ακόμη δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γ. Μαρωνίτης και ο κ. Στ. Μηλιώνης, ως επικεφαλής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εμπλέκονται στο σκάνδαλο των σχεδιαζόμενων ρουσφετολογικών προσλήψεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

«Οι καταγγελίες μας ότι το ΠΑΣΟΚ στήνει μηχανισμούς για ρουσφετολογικές προσλήψεις, μέσω ΜΚΟ και εταιρειών- μεσαζόντων, επιβεβαιώνονται άλλη μια φορά.

Αποδεικνύεται, έτσι, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια άθλια μεθόδευση, που συνιστά πρόκληση για ολόκληρη την κοινωνία και εγείρει τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

Από την πρώτη στιγμή, είχαμε καλέσει την κυβέρνηση να απαντήσει εάν, πέρα από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στ. Κουτμερίδη, εμπλέκονται στη φάμπρικα του κομματικού ρουσφετιού και άλλα στελέχη του, επισημαίνοντας ότι οι Μ.Κ.Ο. και οι εταιρείες- μεσάζοντες θα εισπράξουν από τα σχετικά Κοινοτικά Προγράμματα, περίπου, 10 εκατ. ευρώ.

Ενώ, όμως, η κυβέρνηση –γνωρίζοντας τις ενοχές της- απέφυγε να απαντήσει, οι νέες αποκαλύψεις του «Ελεύθερου Τύπου» δικαιώνουν τις υπόνοιές μας, ότι η περίπτωση Κουτμερίδη δεν είναι μοναδική.


Η κυβέρνηση, αφού δημιούργησε με τις πολιτικές της στρατιές ανέργων, προσπαθεί τώρα να τους εκμεταλλευτεί, αναθέτοντας τα σχετικά κοινοτικά προγράμματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κομματισμός και η ιδιοτέλεια επιβραβεύονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκλητικά και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου