Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αστυνομικά νέα της περιφέρειας ΑΜΘ



Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (8-8-2011), στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 22χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.  

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 22χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, τέσσερα (4) φαρμακευτικά δισκία ΧΑΝΑΧ των 1mg, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας



 Ανεύρεση δίκυκλης μοτοσικλέτας  

Το πρωί της Κυριακής (7-8-2011), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν, σε συνοικιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 8-07-2011, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.



Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή φυτών κάνναβης

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (8-8-2011), στον Αγγίτη Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 43χρονος ημεδαπός για κατοχή φυτών κάνναβης.  

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 43χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,9 γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε κατ΄οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε, εντός περιφραγμένου χώρου αυτής, ένα (1) φυτό κάνναβης ύψους ενός (1) μέτρου. 

Το φυτό κάνναβης και η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.





Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (8-8-2011), στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 19χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.  

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν σε αποσκευή του 19χρονου, μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε παραισθησιογόνα μανιτάρια, βάρους 13,6 γραμμαρίων και μια (1) νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 11,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου