Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Κλήθηκε η αθλήτρια του ΕΡΜΗ Δράμας σια Τοτσίδου στην Εθνική Γυναικών


Έπειτα από 10 ημέρες προετοιμασίας στην Πορταριά ενόψει του Προ-Ολυμπιακού τουρνουά (8-13/11/2011) Γυναικών, η Εθνική μας ομάδα έδειξε θετικά δείγματα στο φιλικό της Παρασκευής 29/7 με το Ισραήλ, όπου τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου επικράτησαν με 3-0 (25-18, 25-21, 25-21) των φιλοξενούμενων.


Ο O Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, αμέσως μετά τον αγώνα, όπου χρησιμοποίησε τις Κουτουξίδου, Κιόση, Ε. Κωνσταντινίδου, Κυριακίδου, Κοσμά, Χαντάβα, Κελεσίδου (λ), Τοτσίδου, δήλωσε ικανοποιημένος, μολονότι ο σχεδιασμός εν όψει του Προ-Ολυμπιακού περιλαμβάνει άλλη μια μίνι προετοιμασία λίγο πριν από τους επίσημους αγώνες, προκειμένου να βγουν τα τελικά συμπεράσματα.

Η Σία Τοτσίδου αγωνίστηκε και διακρίθηκε και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής με το Ισραήλ (3-0,3-2) στην Πορταριά. Η Σία Τοτσίδου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με υποσχετική από τον Ερμή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.  

Το Δ.Σ. του Ερμή εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην Σία Τοτσίδου καθώς και σε όλα τα κορίτσια που τιμούν τα χρώματα της Εθνικής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου