Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Καλλιστεία Ανατολικής Μακεδονίας Mr & Miss International Beauty στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 και στον υπέροχο χώρο του batis multiplex


Με ένα κύρος δεκαέξι (16) χρόνων, και τη συμμετοχή άνω των 60 χωρών, οι διεθνείς διαγωνισμοί MR & MISS INTERNATIONAL, είναι αναμφίβολα οι πιο κορυφαίοι διαγωνισμοί στο χώρο της γυναικείας & αντρικής ομορφιάς, αντίστοιχα.

Για το λόγο αυτό η ελληνική ομορφιά θα προβληθεί για άλλη μια φορά, σε ένα φαντασμαγορικό τελικό για πρώτη φορά στην Ανατολική Μακεδονία.
Τα Καλλιστεία Ανατολικής Μακεδονίας Mr & Miss International Beauty διοργανώνονται για πρώτη φορά στην πόλη της Καβάλας στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 και στον υπέροχο χώρο του batis multiplex. Θα είναι η πιο λαμπερή βραδιά και μια γιορτή της ομορφιάς στην Ανατολική Μακεδονία που δεν θα αρκεστεί μόνο στο διαγωνιστικό μέρος αλλά θα εμπεριέχει και παράλληλες εκδηλώσεις τόσο επιχειρήσεων και διαφημιζομένων όσο και εμφανίσεις καλλιτεχνών.
Στην φετινή διοργάνωση ελπίζουμε και στην δική σας αρωγή και συνεργασία έτσι ώστε να μπορέσουμε να καθιερώσουμε τα Καλλιστεία Ανατολικής Μακεδονίας σαν θεσμό που εκτός από την προβολή που θα προσφέρει στους εκάστοτε διαφημιζόμενους να μπορεί να γίνει κι ένα μέσο αναζήτησης και πλήρωσης θέσεων εργασίας για τα άτομα, είτε διαγωνιζόμενα είτε όχι, που επιθυμούν να εργαστούν στους τομείς του Modeling, των Μ.Μ.Ε αλλά και σε όποιον εργασιακό τομέα επιθυμούν με γνώμονα τις δεξιότητες και το εκπαιδευτικό τους επίπεδο.
Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί αυτούσια μαγνητοσκοπημένη και με μοντάζ σε περιφερειακά και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας καθώς επίσης και σε μεγάλα κεντρικά κανάλια της Αθήνας με εκτενή αποσπάσματα, καθώς επίσης και σε εκπομπές ποικίλης ύλης.
Στο συνημμένο αρχείο σας παραθέτουμε τις προτάσεις χορηγιών για τα 1α Καλλιστεία Ανατολικής Μακεδονίας.
Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα :
Ηλιάδης Κωνσταντίνος 6982.881670
Ηλιάδης Μπάμπης 6948.237127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου